Wie is Nons


Studio Nons is het perfecte excuus om eindeloos te tekenen, ontwerpen en fotograferen

Als ik werk aan een nieuw ontwerp, voor mezelf of in opdracht, heb je uren geen kind meer aan me. Wat begon als hobby groeide uit tot een serieuze zaak; Studio Nons werd geboren! En ik word er blij van!

Ik maak wenskaarten en posters voor verschillende gelegenheden. In mijn webshop zijn deze te koop. Daar zijn ook kant-en-klare ontwerpen te vinden die ik kan personaliseren door de gewenste naam of kleur toe te voegen. Ik verzend deze ontwerpen als “printable”. De klant krijgt een PDF-bestand die hij/zij zelf kan uitprinten of mee kan nemen naar een kopieercentrum of drukker. Uiteraard zijn deze op aanvraag ook al afgedrukt via Studio Nons te bestellen.

Ook maak ik illustraties in opdracht van particulieren en bedrijven. Het is elke keer een leuke uitdaging om aan de wensen van een klant te voldoen. Graag combineer ik fotografie en vormgeving in mijn ontwerpen.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het maken van medisch voorbereidingsmateriaal. Uit ervaring weet ik dat kinderen of verstandelijk beperkte volwassenen veel rustiger een onderzoek ondergaan als zij hier op voorbereid kunnen worden door afbeeldingen of als zij het proces kunnen volgen via een stappenplan.

Laat me weten als ik jou ook blij kan maken met een product van Studio Nons!

Manon

Kamer van Koophandel: 55666973

BTW nummer: NL178238867B01

info@nons.nl