Een boek?! 5


20141228_131751

Today is a perfect day to start living your dreams

Dit stond op een kaart die ik een maand geleden kreeg van vriendin Sanne. Ze schreef: ‘Dat ben jij! Niet is onmogelijk, jij ziet en pakt alle mooie kansen’. Tof om te horen en een mooi streven om dat vast te blijven houden toch?

 

Eén van mijn dromen is om ooit een boek te maken. Geen roman, detective of reisgids (hoewel ik mezelf nu op ideeën breng..), maar een handboek waarin ik teksten, foto’s, illustraties en vormgeving kan combineren. Het klinkt behoorlijk ambitieus, want ik heb geen ervaring in het schrijven of (laten) uitgeven van een boek, maar so what?! Niemand houdt me tegen als ik het gewoon ga proberen.

 

Het onderwerp zit al een tijd in mijn hoofd en blijft ook nog even in mijn hoofd tot ik het verder heb uitgewerkt. De doelgroep is vrouwen en dan het liefst van het eigenwijze soort. Daar kan ik me namelijk het best in verplaatsen! Het moet een boek worden dat ik zelf ook van de plank in een winkel zou pakken. Graag houd ik iedereen die het leuk vindt via de site op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij het hele proces. Zoek met me mee naar de juiste hoofdpersoon, oordeel over de inhoud, hoor me aan als ik worstel met de computerprogramma’s en zie me keihard onderuit gaan bij fouten die iedereen al van verre zag aankomen.

 

Wie weet ligt er eind 2015 wel een manuscript klaar. Of misschien wordt het een grote mislukking. Maar hé, als je niks probeert, krijg je ook niks voor elkaar. En dan hebben we in ieder geval een leuk verhaal!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Een boek?!