Een illustratie van jezelf?!


VANAF SEPTEMBER 2019 WEER TE BESTELLEN

Hoe tof is dat; een illustratie van jezelf?! Studio Nons maakt hem van jou, jullie als stel of je vriendinnengroep. En wat is er nou leuker dan een illustratie kado doen op een bruiloft, bij een babyshower of gewoon omdat je van iemand houdt?

Wat kost het?

€35 voor een portret van 1 of 2 personen, voor meerdere personen of speciale wensen op aanvraag.

Dit is een met de hand getekend en in kleur geschilderd ‘snelportret’, zoals ook in de voorbeelden te zien is. Verwacht dus geen realistische gelaatstrekken, maar zie het als een creatieve weergave van een persoon!

Hoe werkt het?

  1. Stuur een aantal foto’s met een lijstje met uiterlijke kenmerken (haarkleur, kapsel, bril) naar info@nons.nl
  2. Geef speciale wensen aan (zoals tekst, namen of een huisdier)
  3. Ik maak op basis van de foto’s een ontwerp naar eigen inzicht. Ik stuur de bestanden via de mail naar je toe. Daarbij zit ook de factuur waarop staat hoe je kunt betalen.

Let op:

Het gaat om een illustratie op A5 of A4-formaat. Dit is niet geschikt om te vergroten en op canvas/andere ondergrond af te drukken. Dit komt de illustratie niet ten goede.

De levertijd is afhankelijk van het aantal aanvragen van dat moment, meestal is het ontwerp binnen 10 werkdagen naar je verzonden. Is het niet naar wens? Vraag naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de aanpassingen en de tijd die het kost, zal ik hier wel extra kosten voor berekenen.

De illustratie is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet doorverkocht worden. Je mag de illustratie natuurlijk wel online laten zien, maar dan wel graag met bronvermelding.

 

Leave a comment