Love is in the air(mail)!


I like you more than cookies!

Zaterdag is het alweer zover; valentijnsdag! Dit jaar heb ik iets gevonden waar je iedereen mee inpakt. Geen poespas, lange liefdesgedichten of serenades, maar iets wat leuk is voor jong en oud, man of vrouw.

Ik ken namelijk iemand die ontzettend houdt van (chocolade-)koekjes bakken. Inja gooit haar lekkerste ingrediënten en een flinke dosis liefde in de oven en een uur later loopt het water je in de mond. Niet alleen voor je partner of geheime liefde; ook oma, de postbode of je leukste collega kan dit waarderen!

Zaterdag 14 februari gooit de postbode dit leuk verpakte doosje in de brievenbus van jou keuze. Voor slechts €9,95 inclusief verzending worden er 12 versgebakken, onweerstaanbare chocolate chip cookies bezorgd. Indien gewenst schrijf ik jouw persoonlijke boodschap op het bijgevoegde kaartje.

De liefde van de man gaat door de maag en een vrouw kan een portie chocolade niet weerstaan, dus hiermee zit je altijd goed!

Stuur voor woensdag 11 februari 21:00 uur een mail met je gegevens, de gegevens van de ontvanger en je eventuele boodschap naar info@nons.nl

(Studio Nons is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door vertraging in het proces van PostNL).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *