Nons gaat samenwerking aan met HBr


Ik ken een 86-jarige houtkunstenaar. Hij maakt de mooiste dingen van hout, van vogelhuisjes tot kerstbomen, van bedden tot poppenmeubels. Kleine details is hij niet zo van, je moet niet raar opkijken van een achtergebleven potloodstreep of een boorgat, maar zijn werk is niet kapot te krijgen!

Je kunt de echte exemplaren herkennen door het handgeschreven ‘HBr’. Niet op een zichtbare plaats; soms komt een HBr pas aan het licht wanneer een huis gestript wordt.

Toen ik laatst leuke kandelaars in de vorm van houten huisjes bij een vriendin zag, hoefde ik maar bij HBr aan te kloppen met een foto en de gewenste afmetingen en een week later had ik ze al in huis.

Super leuk om foto’s te maken van kaarten voor in de webshop, maar ook om thuis de mooiste gekregen kaarten in uit te stallen.

En het leuke is; ik mag HBr opa noemen!

Houten HBr-huisje

Houten HBr-huisje

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *