Illustraties en ontwerp


POSTERS

Unieke prints en posters, gedrukt op stevig 160 gr. gesatineerd papier. Om in te lijsten of om met tape aan de muur te plakken. Afbeeldingen zijn te personaliseren met eigen naam of tekst:  A4 €6,95 en A3 €9,95 (exclusief lijst). Bestel via info@nons.nl

Liever een digitaal bestand om zelf te (laten) printen zo vaak je maar wilt? Dit is heel gemakkelijk te bestellen in mijn webshop! Na betaling via Ideal of Creditcard krijg je direct het digitale bestand in PDF en JPG-formaat.

KAARTEN

Enkele of dubbele kaarten voor elke gelegenheid. Gedrukt op professioneel ansichtkaartkarton. Prijs per stuk €1,20, set van 10 voor €10. Vraag naar de beschikbaarheid wegens een telkens wisselende voorraad. Een greep uit de collectie:

WHOLESALE

Wil je ook retailer worden van de posters en kaarten van Studio Nons? Met de goede marges zijn de producten een leuke aanvulling van je winkel of webshop!

Voorwaarden wholesale:

  • De producten mogen niet onder mijn verkoopprijs verkocht worden
  • Alle posters zijn ontwerp van Studio Nons. Om verwarring te voorkomen willen we graag dat deze naam vermeld wordt in de productbeschrijving in de (web)shop.

Voor meer informatie mail naar info@nons.nl

PERSOONLIJK ONTWERP

Natuurlijk maakt Nons graag een nieuw ontwerp naar uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Algemene voorwaarden