privacy Verklaring

  Privacy Verklaring

Ik vind privacy belangrijk, zowel die van mijzelf als die van jou. Ik zet daarom niet al mijn gegevens openbaar. Deze gegevens kunnen belangrijk zijn om van mijn bedrijf te weten:

Manon Lichtenberg – Stokvis | Nijverdal

KvK: 55666973 | BTW: NL002010105B16

Site-adres: https://www.nons.nl

 

Persoonsgegevens die ik verzamel

Ik verzamel gegevens om diensten goed aan te kunnen bieden. Ik bewaar en gebruik alleen de noodzakelijke gegevens voor de doelen waarvoor ik ze gebruik en niet langer dan wettelijk is toegestaan.

De gegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

  • Het versturen van e-mails wanneer dit nodig is voor het project waar we samen aan werken (bijvoorbeeld om feedback of informatie te vragen)
  • Het afhandelen van de betaling
  • Om de producten bij je te laten bezorgen
  • Gedrag op de website te analyseren om deze te verbeteren het aanbod beter af te kunnen stemmen middels functionele, analytische en tracking cookies
  • Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het bewaren van gegevens voor de belastingdienst.

 

Contactformulier

Ik verwerk de gegevens die je zelf actief verstrekt (je naam en e-mailadres). Je bericht bewaar ik tot na afronden van het mailcontact of project.

Illustraties

Via e-mail ontvang ik de gegevens die je zelf deelt, zoals je e-mailadres naam en adres en eventueel telefoonnummer. Na betaling blijft je rekeningnummer 7 jaar in mijn bedrijfsadministratie. Andere gegevens worden maximaal een half jaar na het afronden van het project verwijderd.

Cookies

Voor het functioneren van de website en het behouden van bezoekersgegevens wordt gebruik gemaakt van cookies. Hieronder valt uw IP-adres en tijdstip van bezoek of data opvragen en gegevens die uw browser verstuurd. Deze gegevens worden gebruikt om het bezoekersaantal op de website in kaart te brengen evenals de geografische eigenschappen van deze bezoekersaantallen. Deze gegevens worden gebruikt om de website te verbeteren en worden niet aan derden verstrekt. Ook worden deze gegevens geanonimiseerd verkregen via het systeem van Google:

Google Analytics
We maken gebruik van Google Analytics om bovenstaande analyse te verkrijgen. Analytics verzamelt hiervoor uw IP-adres, computeradres, browsergegevens en tijdstippen van bezoek. Lees het privacybeleid van Google Analytics voor meer informatie hierover

Derde partijen

Ik verkoop je gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Grondslagen

Om je persoonsgegevens te mogen verwerken, beroep ik me formeel op de volgende rechtsgronden:

Noodzakelijk voor uitvoering van de overeenkomst
zoals je adres om de illustratie naar toe te kunnen sturen
Uitvoering van een wettelijke verplichting
bewaarplicht voor 7 jaar van mijn administratie voor de belastingdienst
Gerechtvaardigd belang
om mijn werkzaamheden gerichter af te kunnen stemmen op jou als klant.

Wil je bezwaar maken, heb je vragen, klachten of twijfels bij de verwerking van je persoonsgegevens op en rond mijn website, neem dan contact op met info@nons.nl Je hebt daarnaast het recht je klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl)