Privacybeleid

Wie ben ik?

Ik vind privacy belangrijk, zowel die van mijzelf als die van jou. Ik zet daarom niet al mijn gegevens openbaar. Deze gegevens kunnen belangrijk zijn om van mijn bedrijf te weten:

Manon Lichtenberg – Stokvis | Nijverdal

KvK: 55666973 | BTW: NL002010105B16

Site-adres: https://www.nons.nl.

Laatst bijgewerkt: maart 2021

Grondslagen

Om je persoonsgegevens te mogen verwerken, beroep ik me formeel op de volgende rechtsgronden:


Noodzakelijk voor uitvoering van de overeenkomst
zoals je adres om de illustratie naar toe te kunnen sturen
Uitvoering van een wettelijke verplichting
bewaarplicht voor 7 jaar van mijn administratie voor de belastingdienst
Gerechtvaardigd belang
om mijn werkzaamheden gerichter af te kunnen stemmen op jou als klant.

Wil je bezwaar maken, heb je vragen, klachten of twijfels bij de verwerking van je persoonsgegevens op en rond mijn website, neem dan contact op met info@nons.nl. Je hebt daarnaast het recht je klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl)

Persoonsgegevens

Ik verzamel gegevens om diensten goed aan te kunnen bieden. Ik bewaar en gebruik alleen de noodzakelijke gegevens voor de doelen waarvoor ik ze gebruik en niet langer dan wettelijk is toegestaan.

De gegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

  • Het versturen van e-mails wanneer dit nodig is voor het project waar we samen aan werken (bijvoorbeeld om feedback of informatie te vragen)
  • Het afhandelen van de betaling
  • Om de producten bij je te laten bezorgen
  • Gedrag op de website te analyseren om deze te verbeteren het aanbod beter af te kunnen stemmen middels functionele, analytische en tracking cookies
  • Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het bewaren van gegevens voor de belastingdienst.

Reacties

Wanneer je als bezoeker een reactie achterlaat op de site, worden de ingevulde gegevens verzameld alsmede je IP-adres en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Nadat je reactie is goedgekeurd, is deze publiekelijk zichtbaar op de site inclusief je naam.

Neem contact op wanneer je een reactie wil laten verwijderen. Reacties die je achterlaat op Instagram worden overeenkomstig hun privacybeleid verwerkt.

Contactformulier

Ik verwerk de gegevens die je zelf actief verstrekt (je naam en e-mailadres). Je bericht bewaar ik tot na afronden van het mailcontact of project.

Illustraties

Via e-mail ontvang ik de gegevens die je zelf deelt, zoals je e-mailadres naam en adres en eventueel telefoonnummer. Na betaling blijft je rekeningnummer 7 jaar in mijn bedrijfsadministratie. Andere gegevens worden maximaal een half jaar na het afronden van het project verwijderd.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op mijn site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit gebeurt voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Derde partijen

Ik verkoop je gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Bewaarde gegevens

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Rechten over je gegevens

Als je een reactie achter hebt gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.