Algemene Voorwaarden

Studio Nons

Manon Lichtenberg – Stokvis

Kamer van Koophandel: 5566973

 1. Overeenkomst, offerte en bevestiging
  1. Alle overeenkomsten zijn geldig wanneer deze via e-mail worden bevestigd. Na de definitieve controle is het akkoord van de opdrachtgever over ontwerp, omschrijving en aantallen bindend.
  2. De prijzen zijn voor consumenten inclusief 21% BTW, zakelijk exclusief BTW. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  3. Studio Nons houdt het recht prijzen op de website te wijzigen. De koper wordt bij een nieuwe bestelling op de hoogte gesteld van de nieuwe tarieven. Aanbiedingen en offertes uit het verleden gelden niet automatisch voor een volgende bestelling.
 2. Betaling
  1. Na het bevestigen van de uiteindelijke illustratie wordt een factuur gezonden. Deze dient betaald te worden middels overboeking via IBAN. Na betaling van de factuur wordt de bestelling verzonden.
 3. Wijzigen of annuleren van de opdracht
  1. Bij meerwerk of uitloop ten gevolge van een wijziging van de opdracht, zal in gezamenlijk overleg een meerprijs worden bepaald.
  2. Bij annulering van de opdracht is opdrachtgever een honorering verschuldigd voor het gedane werk, tenzij aantoonbaar sprake is van wanprestatie van Studio Nons.
 4. Verzenden en levering
  1. Het tarief voor verzenden bedraagt:
   • Brievenbuspost €2,95
   • Pakketpost €6,95
  2. Afspraken over levertijd worden van te voren gemaakt in gezamenlijk overleg. Tussentijds kan feedback gevraagd worden op aangeleverde schetsen of uitwerkingen. Wanneer er vertraging opgelopen wordt door een late reactie van de opdrachtgever, ligt deze verantwoordelijkheid bij de opdrachtgever.
  3. Studio Nons streeft er naar om bestellingen binnen de afgesproken termijn te verzenden. Indien dit onverhoopt niet mogelijk blijkt, wordt u daarover per e-mail geïnformeerd en heeft u het recht de bestelling kosteloos te annuleren.
  4. Bestellingen worden verzonden via PostNL of andere pakketdienst. Studio Nons is niet aansprakelijk voor vertragingen, beschadigingen of vermissingen opgelopen bij de post of pakketdienst.
 5. Auteursrecht
  1. Tenzij anders afgesproken, blijft het auteursrecht bij Studio Nons
  2. De opdrachtgever krijgt het recht de illustratie voor eigen gebruik of voor de afgesproken uiting te gebruiken. De illustratie mag niet doorverkocht worden.
  3. Studio Nons heeft het recht om het ontwerp of foto’s hiervan te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 6. Exclusiviteit
  1. Studio Nons garandeert dat het geleverde werk origineel en door eigen hand gemaakt is. Studio Nons zal exact dezelfde illustratie niet aan derden verkopen voor tenminste 1 jaar, tenzij anders is afgesproken.
  2. De kleuren van de afdruk kunnen iets afwijken van de kleuren op het beeldscherm.
 7. Klachten
  1. Mocht de bestelling niet volgens verwachting zijn, neem contact op via info@nons.nl, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Vanaf 10 dagen na ontvangst ga ik er vanuit dat alles naar wens is.

Studio Nons

info@nons.nl